Fizetési módok

Fizetés készpénzben 

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

Fizetés banki átutalással 

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük jegyezd fel azt.

Bankkártyás fizetés

Szaküzleteinkben és átvételi pontunkon, valamint online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron* (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Bank és a PayU. Szaküzleteinkben történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány (pl. személyigazolvány) bemutatásához köthetik a vásárlást.

Vásárolj értinté smentesen szaküzleteinkben, átvételi pontunkon vagy a meghatározott Pick Pack Pontok egyikén MasterCard® PayPass™ vagy Maestro® PayPass™ bankkártyával.

OTPay mobilfizetés szolgáltatással 

Az OTPay alkalmazással mobiltelefonodat bankkártyás fizetésre is használhatod. Amennyiben rendelkezel OTPay alkalmazással és regisztrációval, fizetéskor elég megadnod a regisztrált telefonszámod, az alkalmazásban pedig mPIN kódod és a korábban regisztrált bankkártyájával egyenlítheted ki vásárlásod értékét. Átvétel a sikeres fizetés után lehetséges.

MasterCard Mobile szolgáltatással 

A MasterCard Mobile alkalmazással mobiltelefonodat bankkártyás fizetésre is használhatod. Amennyiben rendelkezel MasterCard Mobile alkalmazással és regisztrációval, fizetéskor elég megadnod a regisztrált telefonszámod, az alkalmazásban pedig mPIN kódod és a korábban regisztrált bankkártyájával egyenlítheted ki vásárlásod értékét. Átvétel a sikeres fizetés után lehetséges.

PayPal használatával
Amennyiben rendelkezel PayPal regisztrációval, bankkártya adataid megadása nélkül vásárolhatsz online áruházunkban. A megrendelés átvétele illetve kiszállítása a sikeres fizetés után lehetséges.